Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» με τεσσάρα ο Απόλλωνας,  «σφράγισε» το εισιτήριο ο ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» με τεσσάρα ο Απόλλωνας, «σφράγισε» το εισιτήριο ο ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2015 19:40
Ο Απόλλωνας Σμύρνης κέρδισε με 4-1 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλου. Πρόκριση και για ΟΦΗ, 1-0 τον Πανθρακικό.

Μεγάλη εμφάνιση για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος κέρδισε με 4-1 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και σε συνδυασμό με το 1-1 στη Ριζούπολη, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη-πρόκριση χάρη στα τέρματα των Χατζή (17’), Κοτσώνη (19’), Άρστιτς (57’) και Ανγκούλο (90’).

Κατώτερος των περιστάσεων ο Λεβαδειακός, ο οποίος ισοφάρισε προσωρινά στο 18’ με τον Μάντζιο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 70’.

«Σφράγισε» την πρόκριση ο ΟΦΗ


Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» με τεσσάρα ο Απόλλωνας,  «σφράγισε» το εισιτήριο ο ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ νίκησε ξανά τον Πανθρακικό, αυτή τη φορά με 1-0 στο Ηράκλειο και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου.

Ο επαναληπτικός είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά τη νίκη του ΟΦΗ με 4-0 στην Κομοτηνή, με την ομάδα του Αναστόπουλου να διπλασιάζει τις νίκες της απέναντι στους Θρακιώτες.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 13’ ο Λαμπρόπουλος ενώ ο Τζορτζ και Κουτσιανικούλης είχαν καλές στιγμές στο φινάλε για να διπλασιάσουν το προβάδισμα των γηπεδούχων.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.