Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη στο 89’ για Ρεάλ, αποβλήθηκε ο Ρονάλντο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη στο 89’ για Ρεάλ, αποβλήθηκε ο Ρονάλντο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2015 19:27
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέιλ στο 89’, η Ρεάλ έφυγε με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Κόρδοβα και ξέφυγε προσωρινά με +4 από την Μπαρτσελόνα. Αποβλήθηκε ο Ρονάλντο για αντιαθλητικό χτύπημα.

Παρά την κακή εμφάνιση, η Ρεάλ κατάφερε να φύγει με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Κόρδοβα, γλιτώνοντας τη γκέλα στο 89’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέιλ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τη «βασίλισσα», καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό η Κόρδοβα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ράμος και ο Ζιλάς δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Ρεάλ κατάφερε να απαντήσει στο 27’, με προβολή του Μπενζεμά ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Η Κόρδοβα ήταν κυρίαρχη και στο 68’ είχε δοκάρι με τον Αντόνε για να ξαναπάρει προβάδισμα.

Στον αντίποδα, η «βασίλισσα» δεν μπορούσε να απειλήσει σημαντικά τους γηπεδούχους και στο 82’ έχασε τον Ρονάλντο, ο οποίος κλώτσησε εκτός φάσης τον Εντιμάρ και είδε την κόκκινη κάρτα.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Ρεάλ θα γνώριζε απώλεια, ο Καρτάμπια έκανε ένα πέναλτι… δώρο στους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς ύψωσε το χέρι του σε εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ.

Ο Ουαλός ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, χαρίζοντας την νίκη στη Ρεάλ, η οποία ξέφυγε ξανά με +4 από την Μπαρτσελόνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.