Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμοί-σοκ για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμοί-σοκ για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2015 18:58
Απίστευτα αποτελέσματα στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττες από Μπράντφορντ (4-2), Μίντλεσμπρο (2-0) και Λέστερ (2-1) αντίστοιχα! Εκτός συνέχειας και Σουόνσι, Σαουθάμπτον!

Αποκλεισμός-σοκ για την Τσέλσι, η οποία παρότι προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Μπράντφορντ (ομάδα 3ης κατηγορίας), οι φιλοξενούμενοι με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, πήραν τη νίκη με 4-2 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και άφησαν εκτός Κυπέλλου τους «μπλε»!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του, ωστόσο αυτό δεν έδειξε να επηρεάζει τους «μπλε», οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Κέιχιλ (21’) και Ραμίρες (38’). Όλα έδειχναν ότι οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ θα έπαιρναν άνετα την πρόκριση, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε…

Η Μπράντφορντ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 41’ με τον Στιντ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και στο 74’ ο Μοράις έφερε το σκορ στα ίσα.

Οι «μπλε» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 81’ με τον Χάλιντεϊ. Το τελικό 4-2 «έγραψε» στις καθυστέρησης ο Γέιτς, ρίχνοντας στο… καναβάτσο την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Αποκλεισμοί και για Σίτι, Τότεναμ, Σαουθάμπτον


Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμοί-σοκ για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι
Εκτός διοργάνωσης έμεινε και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ηττήθηκε με 2-0 μέσα στο «Έτιχαντ» από την Μίντλεσμπρο!

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Καράνκα ήταν ο Μπάμφορντ (ανήκει στην Τσέλσι), ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 53’, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Κίκε στο 90+3’, το οποίο «κλείδωσε» την πρόκριση για την «Μπόρο».

Εντός έδρα ήττα και για την Τότεναμ, η οποία παρότι προηγήθηκε με 1-0 κόντρα στη Λέστερ με γκολ του Τάουνσεντ (19’ πεν.), οι «αλεπούδες» έφεραν τούμπα το ματς (2-1) με γκολ των Ουγιόα (83’) και Σλουπ (90+1’) και έφυγαν με παλικαρίσια πρόκριση από το Λονδίνο!

Εκτός συνέχειας έμεινε και η Σαουθάμπτον, η οποία ηττήθηκε με 3-2 στο «Σεντ Μέρις» από την Κρίσταλ Πάλας, όπως και η Σουόνσι, καθώς οι «κύκνοι» γνώρισαν ήττα με 3-1 από την Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.