Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Όντεγκααρντ η Ρεάλ

Ανακοίνωσε Όντεγκααρντ η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2015 01:50
Την απόκτηση του 16χρονου Μάρτιν Όντεγκααρντ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε και επίσημα η Ρεάλ.

Όπως αναμενόταν, ο Μάρτιν Όντεγκααρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, καθώς η «βασίλισσα» ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης την απόκτηση του 16χρονου Νορβηγού επιτελικού μέσου από τη Στρόμσγκοντσετ.

Ο Όντεγκααρντ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου και αρκετές μεγάλες ομάδες όπως Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ κ.α ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του.

Τελικώς ο παίκτης προτίμησε τη Ρεάλ στην οποία υπέγραψε –σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα- εξαετές συμβόλαιο και την Πέμπτη, αφού περάσει ιατρικές, θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, η «AS» αναφέρει ότι αγγίζει περίπου τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Νορβηγός άσος σημείωσε 5 γκολ σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα της Στρόμσγκοντσετ στο πρωτάθλημα της χώρας και παρότι είναι 16 ετών, έχει ήδη κάνει ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών, μετρώντας μέχρι σήμερα 3 συμμετοχές!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.