Φιλική... συντριβή για τη Σερβία του Ζίβκοβιτς από το Πράσινο Ακρωτήριο που φουλάρει ενόψει Μουντιάλ! (video)
Σκληρή ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η Εθνική Ομάδα της Σερβίας από το Πράσινο Ακρωτήριο, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Λισαβόνα.Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στο προσεχές Nations League, η οποία ξεκίνησε με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς βασικό, έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, από το τέρμα που πέτυχε ο Λενίνι στο 11', ενώ στην επανάληψη, οι «μπλε καρχαρίες» σημείωσαν ακόμη δύο γκολ, πρώτα με τον Ντουάρτε στο 59', ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπεντσιμόλ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο που έφερε δικαιολογημένη... μουρμούρα στον σερβικό Τύπο, όπως αναμενόταν.
✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Από την άλλη, το Πράσινο Ακρωτήριο, που έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του ντεμπούτου του στο επερχόμενο Μουντιάλ, έχει ακόμη ένα φιλικό με τις Βερμούδες στις 6 Ιουνίου, προτού ριχτεί στη μεγάλη μάχη.
Υπενθυμίζεται ότι είναι στον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ισπανία, την Ουρουγουάη και τη Σαουδική Αραβία.
Cape Verde 🇨🇻 were on fire today against Serbia, delivering a 3-0 victory from their send off friendly in front of plenty of supporters in Lisbon before departing for the World Cup.
— Pan-Africa Football (@PanAfricaFooty) May 31, 2026
That pass from Sidny Lopes Cabral 🇨🇻😮💨 pic.twitter.com/LOHYxC1CEk
🚨 Le Cap-Vert 🇨🇻 𝙀𝙏𝙀𝙄𝙉𝙏 la Serbie 🇷🇸 (3-0) en amical ! 🦈😳 pic.twitter.com/YityMOl1yM
— 🏆 Actu Foot Afrique (@ActuFootAfrique) May 31, 2026