Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Χάρα για την επίθεση ο Ολυμπιακός

Θέλει Χάρα για την επίθεση ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2015 02:16
Ο Φράνκο Χάρα της Μπενφίκα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εκλεκτός του Περέιρα για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Για την απόκτηση του Αργεντινού Φράνκο Χάρα φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Μπενφίκα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός φέρεται να προτάθηκε από τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, που εργάζεται ως σκάουτερ στον Ολυμπιακό, και ο Περέιρα έδωσε το «οκ» προκειμένου η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση του (πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού).

Ο Χάρα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπενφίκα έως και το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο δεν υπολογίζεται τη φετινή σεζόν από τον Χόρχε Ζεσούς, μετρώντας μόλις 2 συμμετοχές στους «αετούς» (τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στη Μποαβίστα στις 24 Αυγούστου).

Ο ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του στην Αρσεναλ Σαραντί, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2007-10) για να κάνει στη συνέχεια το άλμα στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπενφίκα έναντι του ποσού των 5,5 εκατ. ευρώ.

Στην πρώτη του χρονιά στους «αετούς» σημείωσε 8 γκολ σε 34 παιχνίδια ωστόσο τα επόμενα χρόνια παραχωρήθηκε δανεικός σε Γρανάδα (35 ματς, 3 γκολ, 7 ασίστ), Σαν Λορέντσο (27 παιχνίδια, 2 γκολ) και Εστουδιάντες (24 συμμετοχές, 4 γκολ).

Ο ίδιος μετράει 4 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική Αργεντινής, ωστόσο η τελευταία του συμμετοχή ήταν το 2011.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.