Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για Λάτσιο

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2015 20:43
Διπλή μεταγραφική κίνηση για τη Λάτσιο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαουρίσιο με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ αλλά και αυτή του Γουέσλεϊ Χεντ, ο οποίος θα ενισχύσει τους «λατσιάλι» από τη νέα σεζόν. Δείτε την επετειακή φανέλα.

Στη Λάτσιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαουρίσιο, καθώς οι «λατσιάλι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, οποίος τη φετινή σεζόν μετράει 20 συμμετοχές (όλες ως βασικός) με την ομάδα της Λισαβόνας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 2,65 εκατ. ευρώ, με την Σπόρτινγκ να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Παράλληλα, η Λάτσιο ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουέσλεϊ Χεντ από την Άλκμααρ, με τον 20χρονο στόπερ να αναμένεται να ενισχύσει την ιταλική ομάδα από τη νέα σεζόν.

Ο Ολλανδός αμυντικός έχει σημειώσει 12 συμμετοχές και ένα γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και θα παραμείνει στην Άλκμααρ μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του.

Επετειακή φανέλα με αετό η Λάτσιο


Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για Λάτσιο
Εκτός από τις μεταγραφές, η Λάτσιο παρουσίασε τη νέα επετειακή της φανέλα που θα φοράει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να γιορτάσει τα 115 χρόνια ζωής της που έκλεισε τον Δεκέμβριο, με τι φανέλα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο λόγος είναι ο αετός-σύμβολο της ομάδας που προβάλει στο μπροστινό της μέρος, όπως στις εμφανίσεις της σεζόν 1982-83 και 1986-87.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.