Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Χαάλ: «Ο Φαλκάο πρέπει να αποδείξει την αξία του»

Φαν Χαάλ: «Ο Φαλκάο πρέπει να αποδείξει την αξία του»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2015 18:15
Καλύτερες εμφανίσεις από τον Ρανταμέλ Φαλκάο επιθυμεί ο Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος δήλωσε πως ο Κολομβιανός φορ πρέπει να δικαιολογήσει την αξία του στην αγγλική ομάδα.

Μήνυμα στον Ρανταμέλ Φαλκάο έστειλε ο Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος δήλωσε πως ο Κολομβιανός επιθετικός θα πρέπει να παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και να αποδείξει την αξία του:

«Πρέπει να αποδείξει τον εαυτό του. Έχουμε κάνει αυτή τη συμφωνία και έχει την ευκαιρία να αλλάξει την κατάσταση. Δεν έχει διαφορά αν ένας παίκτης κοστίζει 95 εκατομμύρια ή 5 χιλιάδες λίρες. Θα πρέπει να δείχνει την αξία του στο γήπεδο», δήλωσε ο Φαν Χαάλ.

Ο Φαλκάο απολαμβάνει εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 345 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα, μετρώντας 3 γκολ σε 12 συμμετοχές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό και είναι αμφίβολο εάν η αγγλική ομάδα θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη, ύψους 52 εκατ. ευρώ.

Ο Φαν Χαάλ αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου, τονίζοντας πως η Γιουνάιτεντ δεν θα είναι πολύ δραστήρια: «Δεν νομίζω ότι θα είμαστε πολύ δραστήριοι. Όταν αγοράζεις έναν ποδοσφαιριστή πρέπει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτούς που παίζουν τώρα και αυτό είναι κάτι δύσκολο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.