Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Σάντερλαντ ο Ντεφό

Στη Σάντερλαντ ο Ντεφό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2015 15:41
Επιστρέφει στην Αγγλία ο Ζερμέν Ντεφό, καθώς ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τη Σάντερλαντ. Στην Τορόντο ο Ζοζί Αλτιντόρ ως αντάλλαγμα.

Μετά το μικρό πέρασμα του στο MLS με τη φανέλα της Τορόντο, ο Ζερμέν Ντεφό επιστρέφει στα αγγλικά γήπεδα, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών με την Σάντερλαντ.

Ο 32χρονος Άγγλος επιθετικός σημείωσε 11 γκολ σε 16 εμφανίσεις με την ομάδα του Καναδά και θα ενισχύσει την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ στη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ντεφό επιστρέφει στην Αγγλία ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την Τότεναμ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για 9 χρόνια, σημειώνοντας 143 γκολ σε 363 συμμετοχές. Μάλιστα βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ των «πετεινών» με τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη (23), ενώ έχει το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε ένα παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ (5).

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Ντεφό ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα κόντρα στην αγαπημένη του Τότεναμ, καθώς το Σάββατο οι «μαυρόγατες» αντιμετωπίζουν τους «πετεινούς» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Μέρος της συμφωνίας ήταν η παραχώρηση του Ζοζί Αλτιντόρ στην Τορόντο, με τον 25χρονο Αμερικανό φορ να επιστρέφει στο MLS μετά το αποτυχημένο πέρασμα του στην Σάντερλαντ, όπου σημείωσε μόλις 3 γκολ σε 52 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.