Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Ο Τόρες απέκλεισε τη Ρεάλ (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Ο Τόρες απέκλεισε τη Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/1/2015 22:56
Με τον Φερνάντο Τόρες να πετυχαίνει δύο γκολ (1', 46') η Ατλέτικο ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Τόρες, που πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου και δεύτερου μέρους αντίστοιχα, η Ατλέτικο έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από την έδρα της Ρεάλ και σε συνδυασμό με το 2-0 του «Βιθέντε Καλντερόν» εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη «βασίλισσα».

Οι οπαδοί της Ρεάλ επιφύλασσαν θερμή υποδοχή στους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο ο Τόρες φρόντισε να «παγώσει» από νωρίς το «Μπερναμπέου», καθώς σκοράροντας με ωραίο πλασέ στο 50ο δευτερόλεπτο του αγώνα, έδωσε με το… καλημέρα το προβάδισμα στην Ατλέτικο.

Κύπελλο Ισπανίας: Ο Τόρες απέκλεισε τη Ρεάλ (video)
Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του El Niño στη δεύτερη θητεία του στην Ατλέτικο, το οποίο ουσιαστικά «κλείδωσε» και την πρόκριση για τους «ροχιμπλάνκος», καθώς η Ρεάλ χρειάζονταν τέσσερα γκολ (και να μην δεχτεί κανένα) για να πάρει αυτή το εισιτήριο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν τα παράτησαν, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 20’ με κεφαλιά του Ράμος και είχαν ευκαιρίες μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους για να πετύχουν ακόμα ένα γκολ.

Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τόρες «χτύπησε» ξανά, καθώς με γκολ… καρμπόν, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Ατλέτικο.

Η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε γκολ του Ρονάλντο στο 54’, ωστόσο το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ατλέτικο «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8», όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Αυτό ήταν μάλιστα το 5ο παιχνίδι, μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Ατλέτικο μένει ανίκητη κόντρα στην μεγάλη της αντίπαλο, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.