Σαββίδης: «Ρεαλιστική σκέψη η αποχώρηση από το πρωτάθλημα»

Σαββίδης: «Ρεαλιστική σκέψη η αποχώρηση από το πρωτάθλημα»

Αφορά τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


Το θέμα της απόσυρσης του ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα φέρνει ξανά στο προσκήνιο ο Ιβάν Σαββίδης, δίνοντας εντολή στον Ιάκωβο Αγγελίδη να ξεκινήσει συζητήσεις με όλους τους φορείς της ιδέας του συλλόγου για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης.

Με μήνυμά προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, ο Ιβάν Σαββίδης χαρακτηρίζει ως ρεαλιστική σκέψη την απόσυρση της ομάδας από τη Σούπερ Λιγκ και ζήτησε να γίνουν όλες οι εσωτερικές συζητήσεις με τους φορείς της ιδέας του συλλόγου (οπαδούς, Α.Σ., παλαιμάχους) για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:


«Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση επικοινώνησε χθες μετά το ματς της Μυτιλήνης με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ζήτησε να γίνει απόλυτα κατανοητό σε όλους ότι οι σκέψεις για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα δεν είναι μια “κούφια” απειλή, αλλά ρεαλιστική σκέψη. Με δεδομένο ότι προφανώς ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ρήγμα στο υπάρχον σύστημα με την αποχώρησή του, παρά με την παρουσία του.

Ζήτησε επίσης να γίνουν όλες εκείνες οι εσωτερικές συζητήσεις με τους φορείς της ιδέας του ΠΑΟΚ (οπαδούς, Α.Σ., παλαιμάχους) για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης, καθώς και η απαραίτητη προεργασία ώστε ο Σύλλογος να οχυρωθεί οικονομικά και ηθικά, με τη δική του απόλυτη ευθύνη, για όσο θα διαρκέσει η απουσία του από αυτό το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν περιορίζεται και δεν σταματά το όραμά μας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, αντάξιο των Ελλήνων που το αγαπούν και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε -με όποιο κόστος- τα πάντα για να το επιτύχουμε».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
1Χ2OverUnderX2
1.175.5010.501.552.003.61
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
1.552.507.002.101.45
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
3.602.002.409.00

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: