Ελ Κααμπί: Δύο γκολ στο φιλικό του Μαρόκου με το Μπουρούντι
Πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο φιλικό του Μαρόκου με το Μπουρούντι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έβαλε δύο γκολ, συμβάλλοντας στο τελικό 5-0, με τον Ταουφίκ Μπενταγέμπ να σημειώνει άλλα δύο και τον Σουφιάν Μπεντζντίντα να προσθέτει ακόμα ένα.
Το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο στο Σάλε, ενώ στις 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Μαδαγασκάρη και στις 7 Ιουνίου με τη Νορβηγία.
Στον Γ' Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Μαρόκο αντιμετωπίζει τη Βραζιλία στις 14 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη, τη Σκωτία στις 20 Ιουνίου στη Βοστώνη και την Αϊτή στις 25 Ιουνίου στην Ατλάντα.
Με το εθνόσημο, ο Ελ Κααμπί μετρά 34 γκολ σε 69 συμμετοχές, συνεχίζοντας να αποτελεί μία από τις πιο σταθερές επιθετικές λύσεις της χώρας του.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Μοχάμεντ Ουαχμπί είχε φτάσει έως την ημιτελική φάση του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, προτού αποκλειστεί από τη Γαλλία.