Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάτσιο: Προ των πυλών ο Γκατούζο, καταλήγει στην Αταλάντα ο Σάρι

Λάτσιο: Προ των πυλών ο Γκατούζο, καταλήγει στην Αταλάντα ο Σάρι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/5/2026 18:53
Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, μετά την αποτυχία του να οδηγήσει την Εθνική Ομάδα της Ιταλίας στο επερχόμενο Μουντιάλ, είναι ο Τζενάρο Γκατούζο.

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό ρεπόρτερ, Ματέο Μορέτο, ο 48χρονος τεχνικός βρίσκεται μία «ανάσα» από τον πάγκο της Λάτσιο, όντας έτοιμος να διαδεχθεί τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα της Ρώμης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γνώριμη στοιχηματική έχει λανσάρει νέο πακέτο προσφορών* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Εγγραφή (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις).

Πάντως, ο Σάρι, που στο παρελθόν απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, δεν πρόκειται να μείνει άνεργος για πολύ, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχει βρει με τη διοίκηση της Αταλάντα ώστε να αντικαταστήσει τον Ραφαέλε Παλαντίνο στην τεχνική ηγεσία του κλαμπ από το Μπέργκαμο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.