Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμπιντάλ: «Ο Μέσι δεν θα π@δ#ξ@@ την Μπαρτσελόνα»

Αμπιντάλ: «Ο Μέσι δεν θα π@δ#ξ@@ την Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2015 12:37
Πεπεισμένος πως ο Λιονέλ Μέσι θα σταματήσει τη καριέρα του στη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ερίκ Αμπιντάλ. Τι είπε για την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και για το μέλλον του.

Σε συνέντευξη του στη «Sport», ο Ερίκ Αμπιντάλ κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα κλείσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα»:

«Γνωρίζω καλά τον Λέο. Είναι ένα αρκετά μορφωμένο άτομο, και δεν είναι εδώ για να π.......ξει την ομάδα και τους άλλους. Έχει χαρακτήρα και σέβεται τους ανθρώπους. Τώρα είναι στην Μπαρτσελονα, αλλά δεν ξέρεις τι φέρνει το αύριο. Έτσι είναι το άθλημα. Όμως, ναι, πιστεύω ότι θα κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και ελπίζω να μείνει. Η Μπάρτσα είναι το σπίτι του και ήδη έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο»

Για την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Όταν αντιληφθείς ότι δεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό που είχες να αγωνιστείς τότε είναι το σημάδι για να σταματήσεις το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι η οικογένειά μου πίστευε ότι θα σταματήσω μετά την πρώτη εγχείρηση, αλλά δεν το έκανα γιατί ήταν ένας τρόπος να ξεχάσω την ασθένειά μου. Πλέον ήξερα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο και αυτό που θέλω να κάνω αυτή την χρονική στιγμή είναι να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.