Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Στους «4» με Ζλάταν η Παρί (video)

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Στους «4» με Ζλάταν η Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2015 01:01
Με τον Ιμπραϊμοβιτς να σκοράρει με το στήθος, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 1-0 την Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και πήρε την πρόκριση για τους «4» του Λιγκ Καπ.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα-σοκ από τη Μπαστιά, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 1-0 την Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» του Λιγκ Καπ Γαλλίας.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «πρωτευουσιάνους», ήταν ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ο οποίος χρίστηκε σκόρερ με το στήθος στο 72’, νικώντας από κοντά τον Ρουφιέ, ο οποίος έδιωξε τη μπάλα αφού αυτή πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Μάλιστα οπαδοί των «στεφανουά» θεώρησαν ότι το γκολ μέτρησε αντικανονικά και αντέδρασαν ρίχνοντας αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει για 15 λεπτά το παιχνίδι.

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, η Σεντ Ετιέν πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φαν Βολφσβίνκελ στο 87’ (έδιωξε με το ένα χέρι ο Ντουσέζ), με το 1-0 υπέρ της Παρί να μένει μέχρι το φινάλε και την ομάδα του Λοράν Μπλαν, που βρίσκεται υπό έντονη πίεση, να εξασφαλίζει την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.

Το άλλο εισιτήριο της ημέρας πήρε η Μπαστιά, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Ρεν έχοντας σκόρερ τον Τζιμπρίλ Σισέ. Οι νικητές των ζευγαριών, Μονακό-Γκινγκάμπ και Λιλ-Ναντ συμπληρώνουν το «πάζλ» των ημιτελικών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.