Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόμπεν ψήφισε για τη «Χρυσή Μπάλα»ο Τοροσίδης, Νόιερ ο Ρανιέρι

Ρόμπεν ψήφισε για τη «Χρυσή Μπάλα»ο Τοροσίδης, Νόιερ ο Ρανιέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2015 21:44
Τον Άριεν Ρόμπεν ψήφισε ως πρώτη επιλογή για τη «Χρυσή Μπάλα» ο αρχηγός της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, ενώ ο Κλαούντιο Ρανιέρι (ως πρώην πλέον προπονητής της Ελλάδας) ψήφισε ως πρώτη επιλογή τον Μανουέλ Νόιερ.

Στη δημοσιότητα έβγαλε η FIFA τη λίστα με τους ψήφους των αρχηγών αλλά και των ομοσπονδιακών τεχνικών των Εθνικών ομάδων που είναι μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Φυσικά στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος και οι εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας, με τον αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη να ψηφίζει ως πρώτη επιλογή τον Άριεν Ρόμπεν, ως δεύτερη τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ως τρίτη τον Φίλιπ Λαμ.

Από την πλευρά του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, που αποτελεί πλέον παρελθόν από την Εθνική, ψήφισε ως πρώτη επιλογή τον Νόιερ, ως δεύτερη τον Ρονάλντο και τρίτο τον Ρόμπεν.

Στα αξιοσημείωτα, πως ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον δεν έδωσε ψήφο σε Ρονάλντο και Μέσι, ψηφίζοντας με τη σειρά τους Μασεράνο, Λαμ και Νόιερ. Αντίθετα ο Ρούνεϊ ως αρχηγός της Αγγλίας ψήφισε τον πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λιονέλ Μέσι ως αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής δεν ψήφισε τον εαυτό του, δίνοντας την ψήφο του στους Ντι Μαρία, Ινιέστα και Μασεράνο. Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψήφισε τους συμπαίκτες του, Ράμος, Μπέιλ και Μπενζεμά.

Τον Λιονέλ Μέσι είχε ως πρώτη επιλογή ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ενώ τον Ρονάλντο ο Ίκερ Κασίγιας.

Δείτε εδώ την πλήρη λίστα με τις ψήφους των παικτών και των προπονητών των Εθνικών ομάδων

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.