Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Σαουθάμπτον!

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» η Σαουθάμπτον!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2015 19:53
Με γκολ του Τάντιτς στο 69’, η Σαουθάμπτον κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και ανέβηκε μόνη στην 3η θέση με 39 βαθμούς! Έχασε τα… άχαστα ο Μάτα.

Σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν βάζει η Σαουθάμπτον! Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι (1-1) και τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ (2-0), η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και πέρασε μόνη στην 3η θέση με 39 βαθμούς.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «Άγιους» ήταν ο Ντούσαν Τάντιτς, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Πελέ που χτύπησε στο δοκάρι από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 69ο λεπτό.

Κακό το πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες δεν είχαν κανένα σουτ εντός εστίας, ωστόσο η είσοδος του Τάντιτς στο δεύτερο μέρος άλλαξε την ιστορία του ματς. Ο Σέρβος άσος πέρασε στο 63’ στη θέση του νεοαποκτηθέντα Ελία και με δικό του γκολ έξι λεπτά μετά, χάρισε την ιστορική νίκη στην Σαουθάμπτον.

Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά εάν ο Χουάν Μάτα ήταν λίγο πιο εύστοχος στα υπόλοιπα λεπτά, καθώς ο Ισπανός έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα!

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Σαουθάμπτον να φεύγει με νίκη από το «Όλντ Τράφορντ» για πρώτη φορά μετά το 1988! Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 9 παιχνίδια (8-1-0).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.