Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με σόου Σάντσες για Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με σόου Σάντσες για Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2015 18:46
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάντσες (δύο γκολ, μια ασίστ), η Άρσεναλ κέρδισε με 3-0 την Στόουκ στο Λονδίνο και έπιασε –με παιχνίδι περισσότερο- τη Σαουθάμπτον στην 4η θέση με 36 βαθμούς.

Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε ο Αλέξις Σάντσες ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής για ακόμα ένα παιχνίδι της Άρσεναλ, με τον Χιλιανό να οδηγεί στους «κανονιέρηδες» σε νίκη με 3-0 επί της Στόουκ στο «Έμιρειτς».

Ο Σάντσες έδωσε αρχικά την ασίστ για το γκολ του Κοσιενλί στο 7ο λεπτό, ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 33ο λεπτό,αφού πρώτα «χόρεψε» την άμυνα της Στόουκ

Η Στόουκ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 49’ ο Σάντσες έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας 2ο προσωπικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με την Άρσεναλ να παίρνει τη νίκη και να πιάνει προσωρινά τη Σαουθάμπτον στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στα άσχημα ο τραυματισμός του Ντεμπισί (αποχώρησε με φορείο) μετά από σύγκρουση με τον Αρναούτοβιτς, ενώ να σημειωθεί πως ο Μεσούτ Οζίλ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, περνώντας στο παιχνίδι στο 73ο λεπτό στη θέση του Ζιρού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.