Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ο Τότι γλίτωσε την Ρόμα (video)

Σέριε Α: Ο Τότι γλίτωσε την Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2015 18:01
H Λάτσιο κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο «Derby della Capitale» κόντρα στη Ρόμα, ωστόσο ο Φραντσέσκο Τότι με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε για το τελικό 2-2 στο «Ολίμπικο», με τον ίδιο να γράφει ιστορία, πιάνοντας τον Ντίνο ντα Κόστα στην πρώτη θέση των σκόρερ του ντέρμπι της πόλης με 11 γκολ.

Με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, η Λάτσιο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στη Ρόμα, ωστόσο οι «τζιαλορόσι» με πρωταγωνιστή τον Φραντσέσκο Τότι, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (2-2) και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «λατσιάλι» σόκαραν δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων λεπτών τους γηπεδούχους χάρη σε δύο ωραία γκολ των Μάουρι (25’) και Άντερσον (29’). Η Ρόμα κατάφερε να μειώσει στο 48’ με γκολ του Τότι, έπειτα από ασίστ του Στρόουτμαν, ενώ στο 60’ η Λάτσιο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναπάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Μάουρι να σημαδεύει το δοκάρι του Ντε Σάνκτις.

Η Ρόμα γλίτωσε το 3-1 και στο 64’ ο Τότι «χτύπησε» ξανά, με τον «καπιτάνο» των «τζιαλορόσι» να ισοφαρίζει σε 2-2 με τρομερό γυριστό σουτ, έπειτα από σέντρα του Χολέμπας.

Σέριε Α: Ο Τότι γλίτωσε την Ρόμα (video)
Μάλιστα αυτό ήταν το 11ο γκολ του Τότι κόντρα στη Λάτσιο, με τον 38χρονο να πιάνει τον Ντίνο ντα Κόστα στην πρώτη θέση των σκόρερ του «Derby della Capitale και να το πανηγυρίζει με… selfie μαζί με τους τιφόζι της ομάδας του.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά και γι’ αυτό ευθύνεται ο Ντε Σάνκτις, ο οποίος με τρομερή απόκρουση σε σουτ του Κλόζε στο φινάλε, δεν επέτρεψε στην Λάτσιο να πάρει τη νίκη.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Ρόμα έφτασε τους 40 και έπιασε –με παιχνίδι περισσότερο- τη Γιουβέντους στην κορυφή, ωστόσο κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στο -3 από τη «Γηραιά Κυρία», η οποία αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Στον αντίποδα, η Λάτσιο ανέβηκε μόνη στην 3η θέση με 31.

«Έβρεξε» γκολ στο «Αρτέμιο Φράνκι»


Σέριε Α: Ο Τότι γλίτωσε την Ρόμα (video)
Τρομερό παιχνίδι στο «Αρτέμιο Φράνκι», με την Φιορεντίνα να νικάει με 4-3 την Παλέρμο, ενώ η Σαμπντόρια με γκολ του Έντερ, κέρδισε με 1-0 την Έμπολι και βρίσκεται στο -1 από την 3η θέση.

Με τον Ταχτσίδη βασικό, η Βερόνα κέρδισε με 3-1 την Πάρμα και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ η Κάλιαρι κέρδισε στο ντέρμπι ουραγών τη Τσεζένα αλλά παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

«Χρυσό» βαθμό πήρε στο Μπέργκαμο η Κίεβο, η οποία με γκολ του Λαζάρεβιτς στο 90’ ισοφάρισε σε 1-1 την Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα γκολ του Ρόμα-Λάτσιο:




Η γκολάρα και η… selfie του καπιτάνο:




Τα γκολ του Φιορεντίνα - Παλέρμο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.