Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Επέστρεψε στις νίκες η Ίντερ (video)

Σέριε Α: Επέστρεψε στις νίκες η Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2015 15:55
Την πρώτη της νίκη μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες πήρε η Ίντερ, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Τζενοα στο «Μεάτσα» και ανέβηκε προσωρινά στην 8η θέση με 25 βαθμούς.

Με πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, η Ίντερ κέρδισε με 3-1 την Τζένοα στο «Μεάτσα» και πήρε την πρώτη της νίκη για το 2015.

Οι «νερατζούρι» ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα μόλις στο 12ο λεπτό με γκολ του Παλάσιο. Το ασφυχτικό πρέσινγκ των γηπεδούχων έβαλε πολλά προβλήματα στη Τζένοα, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Χαντάνοβιτς. Η Ίντερ είχε τον έλεγχο και στο 39’ πέτυχε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Ικάρντι, ύστερα από κόρνερ του Ερνάνες.

Η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική στην επανάληψη, καθώς η Τζένοα ανέβασε ρυθμό και δημιούργησε ευκαιρίες για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο Γκασπερίνι έριξε στο 80’ τον Φετφατζίδη και πέντε λεπτά μετά οι Γενοβέζοι κατάφεραν να μειώσουν με προβολή του Ίτσο.

Ωστόσο ο Βίντιτς επανέφερε την ηρεμία, καθώς ο Σέρβος αμυντικός με κεφαλιά στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Ίντερ.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Ποντόλσκι, ενώ ο Μαντσίνι (που δέχτηκε τη μπάλα στο κεφάλι σε απομάκρυνση του Αντρεόλι) άφησε στον πάγκο τον νεοαποκτηθέντα Σακίρι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.