Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι 16 του Κυπέλλου

Οι 16 του Κυπέλλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2015 23:06
Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των ομάδων που θα δώσουν το «παρών» στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Παρασκευή (9/1, 13:00) η κλήρωση που δεν θα μας χαρίσει κάποιο μεγάλο ντέρμπι, καθώς Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρίσκονται στους ισχυρούς.

Ολοκληρώθηκε η 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αποτέλεσμα να γίνουν γνωστές οι 16 ομάδες που θα δώσουν το παρών στην αυριανή κλήρωση (9/1, 13:00) για τη φάση των «16».

Από τις 16 ομάδες, οι έντεκα προέρχονται από τη Σούπερ Λίγκ και οι πέντε από τη Football League, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να βρίσκονται στους ισχυρούς (τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους), κάτι που σημαίνει πως δεν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη φάση των «16».

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 18 ομάδες της Σούπερ Λιγκ, οι εφτά αποχαιρέτησαν το θεσμό (ΠΑΟΚ, Πλατανιάς, Ατρόμητος, Εργοτέλης, Καλλονή, Παναιτωλικός και η Νίκη Βόλου που δεν κατέβηκε σε δύο ματς).

ΑΕΚ, Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης, Τύρναβος και Χανιά είναι οι ομάδες της Football League που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους «16».

Βέροια, Αστέρας Τρίπολης και Καλλονή είχαν την καλύτερη επίθεση με 7 γκολ σε 3 παιχνίδια, ενώ την χειρότερη είχε ο Φωστήρας που δεν κατάφερε να σκοράρει. Ακολουθούν Παναιτωλικός, Ηρακλής Ψαχνών και ΠΑΟΚ οι οποίοι πέτυχαν μόνο ένα γκολ.

Η καλύτερη άμυνα ανήκει στην ΑΕΚ, η οποία δεν δέχτηκε ούτε ένα γκολ ενώ την χειρότερη είχε ο Αιγινιακός με 11 γκολ παθητικό.

ΙΣΧΥΡΟΙ

Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ
Λεβαδειακός
ΑΕΚ
Βέροια
Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός

ΑΔΥΝΑΜΟΙ

Πανιώνιος
Κέρκυρα
Ξάνθη
Ηρακλής
Πανθρακικός
Απόλλων Σμύρνης
Τύρναβος
Χανιά

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.