Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Έχασε τη νίκη, κέρδισε Νίνη (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Έχασε τη νίκη, κέρδισε Νίνη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2015 22:24
Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στα Χανιά κόντρα στον ΑΟ Χανίων, με τον Σωτήρη Νίνη να πραγματοποιεί εντυπωσιακό ντεμπούτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν για το τελικό 2-2 στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα να πάρουν την πρόκριση για τους «16» εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Πρώτοι τερμάτισαν στον όμιλο οι «πράσινοι».

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στα Χανιά ανάμεσα στον ΑΟ Χανίων και τον Παναθηναϊκό, σκορ που επέτρεψε στους «πράσινους» να τερματίσουν στην 1η θέση του ομίλου και τους Χανιώτες να εξασφαλίσουν την πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ με τους Νίνη (17’) και Κλωναρίδη (29’), με τον πρώτο να πραγματοποιεί εντυπωσιακό ντεμπούτο.

Ωστόσο στην επανάληψη και κυρίως μετά το 60’, οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν κακό πρόσωπο και τα Χανιά κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ των Κρητικού (74') και Πάγκαλου (84').

Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση ως πρώτος και τα Χανιά να εξασφαλίζουν τη 2η θέση με ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αλλά τερμάτισε 3ος.

Στα αξιοσημείωτα πως μετά από 23 χρόνια, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 11 Έλληνες στην ενδεκάδα!

Χανιά: Σικαλιάς, Παγώνης Αν., Μανωλάς, Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Εσόνο (56’ Καραγιάννης), Καραλής (66’ Μαρτσάκης), Γκούμας (73’ Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Κρητικός.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης (71’ Μπαϊράμι), Λαγός (71’ Μπούι), Δώνης, Καρέλης, Νίνης, Ντίνας.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

1. Παναθηναϊκός 7
2. Χανιά 5
-------------------------------
3. Ολυμπιακός Βόλου 4
4. Παναιτωλικός 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.