Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφουν Γουόλκοτ και… Ροσίτσκι

Επιστρέφουν Γουόλκοτ και… Ροσίτσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2014 17:14
Έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση είναι ο Θίο Γουόλκοτ με τον Αρσέν Βενγκέρ να αποκαλύπτει πως ο Άγγλος άσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον, όπως και ο Ροσίτσκι, ο οποίος δεν βρέθηκε στην 18αδα για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Στην αποστολή της Άρσεναλ για το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον συμπεριλήφθηκε ο Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος μετά από περίπου δύο μήνες απουσίας, είναι έτοιμος να αγωνιστεί σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ:

«Ο Γουόλκοτ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ίσως είναι λίγο νωρίς γι’ αυτόν να παίξει σε ανταγωνιστικό παιχνίδι, όμως από άποψη φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος να αγωνιστεί», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπακού, Τόμας Ροσίτσκι, ο οποίος είχε αποκλειστεί από την 18αδα για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ:

«Ο Ροσίτσκι ξεκουράστηκε και επιστρέφει στην ομάδα» δήλωσε ο Βενγκέρ ο οποίος αποκάλυψε στη συνέχεια πως ο Γουέλμπεκ είναι αμφίβολος: «Ο Ζιρού παραμένει τιμωρημένος ενώ ο Γουέλμπεκ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό και είναι αμφίβολος. Παραμένουν εκτός οι Γουίλσιρ, Ράμσει και Οζίλ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.