Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βέλλιος: «Δεν ξέρω για ΑΕΚ, θέλω Αγγλία»

Βέλλιος: «Δεν ξέρω για ΑΕΚ, θέλω Αγγλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2014 16:38
Καμία πρόταση από την ΑΕΚ δεν έχει ο Απόστολος Βέλλιος όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, με τον ίδιο να τονίζει πως προτεραιότητα του είναι το εξωτερικό και η επιστροφή του στην Αγγλία. «Όνειρο μου να γυρίσω στον Ηρακλή στα τελειώματα της καριέρας μου» δήλωσε ο παίκτης.

Σε συνέντευξη του στο «Arena FM», ο Απόστολος Βέλλιος διέψευσε πως έχει πρόταση από την ΑΕΚ, με τον Έλληνα φορ να τονίζει πως προτεραιότητα του είναι το εξωτερικό και η επιστροφή του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος επιθετικός αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη βελγική Λιρς, μετρώντας 1 γκολ σε 14 παιχνίδια (τρία ως βασικός) και ο ίδιος πρόσθεσε πως όνειρο του είναι να επιστρέψει στον Ηρακλή στο φινάλε της καριέρας του.

Αναλυτικά μίλησε για:


-το αν έχει πρόταση από την ΑΕΚ: «Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά ο στόχος μου είναι το εξωτερικό. Στα τελειώματα της καριέρας μου θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. Αυτό είναι το όνειρο μου».

-τις συνθήκες στο εξωτερικό: «Είναι πολύ δύσκολα, διαφορετικά και θέλει μόνο δουλειά και υπομονή. Θέλει τύχη αλλά πάνω από όλα πρέπει να είσαι εργατικός. Όταν έρθει η ευκαιρία πρέπει να την αρπάξεις».

-την κατάσταση στο Βέλγιο: «Έφυγα από το καλύτερο πρωτάθλημα και μου φαίνονται όλα διαφορετικά. Δεν είναι σαν την Αγγλία αλλά είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ευκαιρία για έναν επιθετικό να πάει καλά. Έφυγα στα καλά του Ελληνικού πρωταθλήματος και το Βελγικό είναι αρκετά πάνω».

-το πέρασμα του από την Αγγλία: «Το ποδόσφαιρο έχει και πράγματα έξω από αυτό. Τώρα βρίσκομαι στο Βέλγιο όμως η Αγγλία είναι η προτεραιότητα μου και θέλω να επιστρέψω εκεί».

-την προπόνηση που έκανε με την ομάδα του Ηρακλή: «Έχω μια βδομάδα άδεια και μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω μια προπόνηση με τον Ηρακλή. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να κάνω άλλη».

-το αν είναι φίλαθλος του Ηρακλή: «Είμαι Ηρακλάκι από πολύ μικρό παιδί και είναι πολύ λογικό να αγαπάς αυτή την ομάδα».

-την εκδήλωση του Ηρακλή που είδε: «Είδα τον πατέρα μου, παλιούς ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους. Μου ήταν πολύ ευχάριστο αυτό».

-το αν παρακολουθεί τον Ηρακλή: «Φυσικά και παρακολουθώ την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πάμε τόσο καλά και έχουμε κάνει μια πολύ καλή αρχή. Κάθε χρόνο ο πατέρας μου παίρνει και εισιτήριο διαρκείας για εμένα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.