Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Φουστέρ

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Φουστέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2014 15:01
Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο αριστερό χέρι στην προπόνηση της Τρίτης.

Άσχημα νέα σον Ολυμπιακό, καθώς ο Νταβίντ Φουστέρ υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στην ωλένη του αριστερού χεριού στην προπόνηση της Τρίτης και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, καθώς υπήρχαν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά. Έτσι, ο άσος των «ερυθρόλευκων» θα χάσει τα παιχνίδια με Πλατανιά (εντός), Ξάνθη (εκτός) και Φωστήρα (εκτός) για το Κύπελλο, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 18 Ιανουαρίου.

Από την άλλη, θεραπεία συνέχισε ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ επέστρεψαν και εκείνοι που είχαν μία ημέρα άδειας επιπλέον.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δούλεψαν επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ έκαναν και τελειώματα. Στη συνέχεια έκαναν δουλειά επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή και πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ έκλεισαν την προπόνηση με δίτερμα και τακτική.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.