Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Αστεία όσα γράφονται για Ποντόλσκι και Ίντερ»

Βενγκέρ: «Αστεία όσα γράφονται για Ποντόλσκι και Ίντερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2014 14:31
Ως αστεία χαρακτήρισε ο Αρσέν Βενγκέρ τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Λούκας Ποντόλσκι να συνεχίζει την καριέρα του στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Παρότι τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Λούκας Ποντόλσκι βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ διέψευσε όσα γράφονται, τονίζοντας πως επιθυμεί την παραμονή του Γερμανού άσου:

«Ο Ποντόλσκι είναι παίκτης της Άρσεναλ και θέλω να μείνει. Αυτά που ακούγονται για την Ίντερ είναι αστεία, δεν είναι σοβαρά. Δεν υπάρχει συμφωνία. Κάποιοι παίκτες που χρειάζονται εμπειρία, όπως ο Σανόγκο, ναι, δεν είναι απίθανο να παραχωρηθούν δανεικοί. Αλλά ο Ποντόλσκι δεν βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι επιβεβαίωσε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ποντόλσκι χωρίς όμως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις των «νερατζούρι» με τους «κανονιέρηδες»:

«Ο Ποντόλσκι είναι καλός παίκτης. Βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν και θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ίντερ και για τον Λασανά Ντιαρά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.