Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Σιμεόνε θα αναγεννήσει τον Τόρες»

«Ο Σιμεόνε θα αναγεννήσει τον Τόρες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2014 02:08
Την πίστη του πως υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε ο Φερνάντο Τόρες θα γίνει ξανά ο επιθετικός φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες εξέφρασε ο αμυντικός της Ατλέτικο, Χουάνφραν.

Θέμα χρόνου θεωρείται η επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο μετά το αποτυχημένο πέρασμα του στη Μίλαν όπου ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε μόλις ένα γκολ σε 10 συμμετοχές στην Σέριε Α.

Ο 30χρονος επιθετικός, που δεν υπολογίζονταν από τον Ζοζέ Μουρίνιο τη φετινή σεζόν στην Τσέλσι, δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του ωστόσο σύμφωνα με τον Χουάνφραν, ο διεθνής άσος θα μπορέσει να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Όπως όλοι οι οπαδοί μας, θέλω να δω τον Τόρες να υπογράφει συμβόλαιο με την Ατλέτικο. Ο Φερνάντο είναι σπουδαίος παίκτης και είμαι πεπεισμένος πως με την επιθυμία που έχει ως ροχιμπλάνκο αλλά και με τη βοήθεια του Ντιέγκο Σιμεόνε, θα δούμε έναν εξαιρετικό Τόρες. Ελπίζουμε να είναι εδώ για το ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ» δήλωσε στη «Marca» ο Χουάνφραν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του βοηθού του Ντιέγκο Σιμεόνε, Χερμάν Μπούργος:

«Θα είναι μια σημαντική ενίσχυση για το δεύτερο μισό της σεζόν. Θα πάρουμε το καλύτερο από αυτόν, όπως κάνουμε με όλους τους παίκτες. Ξέρει σε ποιον σύλλογο έρχεται» δήλωσε ο Μπούργος που για τρία χρόνια (2001-04) ήταν συμπαίκτης με τον Τόρες στην Ατλέτικο, όπως φυσικά και ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη δεύτερη θητεία του Αργεντινού στην ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.