Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πάρμα για 3,5 χρόνια ο Λίλα

Στην Πάρμα για 3,5 χρόνια ο Λίλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2014 21:54
Στην Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντι Λίλα όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος διατηρεί μάλιστα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη ύψους 25%. «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις», δήλωσε.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Άντι Λίλα να συνεχίζει την καριέρα του στη Σέριε Α για λογαριασμό της Πάρμα.

Ο Αλβανός άσος που θα υπογράψει συμβόλαιο για 3,5 χρόνια, αποχαιρέτησε τους πάντες στην ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους Ηπειρώτες.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή χάρισε τα οφειλόμενα που υπήρχαν προς το πρόσωπό του, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα θα έχει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του, ύψους 25%.

Το μήνυμα του Λίλα στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα:


«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη και την διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να φορέσω την φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που ήταν ξεχωριστή τιμή για μένα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τους συνεργάτες του, τον Τεχνικό Διευθυντή, τους συμπαίκτες μου αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στα Γιάννινα, όπως και τους μοναδικούς φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι πάντα κοντά μας.

Εύχομαι να μαθαίνω πάντα καλά νέα για την ομάδα και να καταφέρει να επιτύχει όλους τους στόχους της, γιατί πραγματικά αξίζει τα καλύτερα. Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή και να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις, χωρίς να έχω καμία εκκρεμότητα, εφόσον για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου συμφώνησα να εξαλειφθεί οποιαδήποτε οφειλή υπήρχε σε μένα, ενώ ή ομάδα θα έχει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής μου.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά
».

Φεύγει ως… MVP


Στην Πάρμα για 3,5 χρόνια ο Λίλα
Ο Λίλα, πριν αναχωρήσει, παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τον ίδιο να δηλώνει σχετικά:

«Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, που ξέρω ότι αυτοί ψήφισαν για 'μενα. Ελπίζω όλο τον καιρό που ήμουν εδώ να αντεπεξήλθα στις προσδοκίες τους. Έδωσα τα πάντα σε κάθε αγώνα και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό».

Για τον αν το βραβείο αποτελεί ιδανικό επίλογο της καριέρας του στον ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε: «Είναι ό,τι πιο ωραίο μπορούσε να συμβεί να παίζω στους 'Ζωσιμάδες' και να παίρνω και το βραβείο MVP. Θέλω κάθε φορά που θα σκέφτονται οι οπαδοί τον Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα, να τον σκέφτονται με όμορφο τρόπο».

Σχετικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την Πάρμα: «Έχω ένα συμβόλαιο 3,5 ετών με την Πάρμα και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό. Στον ΠΑΣ Γιάννινα είχα κάποιους μισθούς που δεν είχα πάρει ακόμα, δεν θα τα πάρω αυτά τα λεφτά και η ομάδα δεν μου χρωστάει τίποτα, εκτός κι αν πάρω άλλη μεταγραφή από την Πάρμα, οπότε ο ΠΑΣ θα πάρει το 25% από τη μεταπώληση».

Για τα όσα θέλει να πει στον κόσμο φεύγοντας: «Σε κάθε αγώνα έχω δώσει την καρδιά μου στο γήπεδο και όταν φώναζαν το όνομά μου ήμουν ο πιο ευτυχισμένος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.