Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2014 21:40
Με πρωταγωνιστή τον Σάντσες (γκολ, ασίστ αλλά και χαμένο πέναλτι), η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την ΚΠΡ στο Λονδίνο παρότι έχασε από το 53’ τον Ζιρού για κουτουλιά (!) του Γάλλου στον Ονουόχα. Μείωσαν με ανύπαρκτο πέναλτι οι φιλοξενούμενοι που διαμαρτυρήθηκαν στο φινάλε για ανατροπή του Ζαμόρα στην περιοχή.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-1 την ΚΠΡ στο Έμιρειτς και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Λίβερπουλ.

Οι «κανονιέρηδες» έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Γκριν να αποκρούει το πέναλτι του Σάντσες, ωστόσο ο Χιλιανός άσος πήρε το… αίμα του πίσω στο 37’ καθώς με δικό του γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Άρσεναλ (video)
Τα πράγματα έδειχναν να στραβώνουν για την Άρσεναλ όταν στο 57’ ο Ζιρού δεν συγκράτησε τα νεύρα του και χτύπησε (ελαφρώς) στο κεφάλι με κουτουλιά τον Νέντουμ Ονουόχα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Ωστόσο στο 65’ ο Σάντσες έδωσε ξανά τη λύση, καθώς ο Χιλιανός άσος βρήκε τον Ροσίτσκι και ο Τσέχος άσος –που ακούγεται για τον Ολυμπιακό- δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0 για τους γηπεδούχους (πρώτο του γκολ από τον Μάρτιο).

Η ΚΠΡ δεν πτοήθηκε και 79’ κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι με εύστοχο πέναλτι του Όστιν που κέρδισε ο Χόιλετ, σε μια λάθος απόφαση του Άτκινσον καθώς στο ριπλέι φάνηκε ότι ο Ντεμπισί βρίσκει τη μπάλα. Μάλιστα λίγο νωρίτερα, η Άρσεναλ είχε ζητήσει πέναλτι σε ανατροπή του Μέρτεσακερ από τον Φερ!

Με το σκορ στο 2-1, η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ πίεσε ασφυχτικά στα τελευταία λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης, είχε ευκαιρίες με Χόιλετ και Βάργκας ενώ στις καθυστερήσεις διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Ζαμόρα από τον Γκιμπς στην περιοχή. Το 2-1 όμως έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Άρσεναλ να παίρνει τη νίκη και να μειώνει στο -2 τη διαφορά της από την τετράδα.

Τα γκολ:




Η ανόητη ενέργεια του Ζιρού:




Το πέναλτι που κέρδισε η ΚΠΡ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.