Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Κόστα η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Κόστα η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2014 16:41
Με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Κοστα (γκολ και ασίστ), η Τσέλσι κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και ξέφυγε προσωρινά με +6 στην κορυφή της βαθμολογίας. Το άλλο γκολ ο Τέρι που σκόραρε για 2ο σερί παιχνίδι και θέλει ακόμα τρία για να γίνει ο αμυντικός με τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν έπεσε θύμα έκπληξης στην Boxing Day της Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι, η οποία κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Χαμ στην λονδρέζικη μονομαχία του «Στάμφορντ Μπριτζ» και πέρασε προσωρινά με 6 βαθμούς μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλε» ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν στο 31’ με 2ο σερί γκολ από τον Τέρι, ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από κεφαλιά-ασίστ του Ντιέγκο Κόστα.

Ο Ισπανός επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής για να σκοράρει στο φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο ο ίδιος δεν αστόχησε στο 62’, πετυχαίνοντας ένα τρομερό γκολ με ωραία ενέργεια και εξαιρετικό διαγώνιο σουτ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, ωστόσο ο Άντριαν με τις αποκρούσεις του κράτησε το σκορ στο 2-0. Μάλιστα τρία λεπτά πριν το φινάλε η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι με τον Αμαλφιτανό για να πετύχει και αυτή ένα γκολ.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.