Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Η Τσέλσι δεν μπορεί να αγοράσει τον Μέσι»

Μουρίνιο: «Η Τσέλσι δεν μπορεί να αγοράσει τον Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2014 18:00
Για ακόμα μια φορά, ο Ζοζέ Μουρίνιο διέψευσε τα σενάρια μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Τσέλσι, καθώς όπως δήλωσε οι «μπλε» δεν μπορούν να αγοράσουν παίκτες τέτοιου επιπέδου λόγω του Financial Fair Play.

Σε συνέντευξη του στη «Marca», ο Σεσκ Φάμπρεγκας έφερε ξανά στο προσκήνιο τα σενάρια μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Τσέλσι, με τον Ισπανό να δηλώνει πως θα ήθελε να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Αργεντινό άσο, αυτή τη φορά στους «μπλε».

Ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως οι Λονδρέζοι δεν μπορούν να αγοράσουν παίκτες τέτοιου επιπέδου λόγω του Financial Fair Play:

«Δεν έχουμε καμία πιθανότητα να αγοράσουμε τον Μέσι. Αυτή τη στιγμή ισχύει το Financial Fair Play και πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένους κανόνες και συγκεκριμένους αριθμούς. Με αυτές τις προϋποθέσεις, δεν μπορούμε να αγοράσουμε έναν φανταστικό παίκτη με γιατί θα χρειαστεί να τον πληρώσουμε με ένα φανταστικό ποσό, κάτι που η Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή», δήλωσε στο «BT Sport» ο Μουρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.