Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φάμπρεγκας: «Εύχομαι να έρθει ο Μέσι στην Τσέλσι»

Φάμπρεγκας: «Εύχομαι να έρθει ο Μέσι στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2014 18:34
Την επιθυμία του να δει τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Τσέλσι εξέφρασε ο Σεσκ Φάμπρεγκας ο οποίος πρόσθεσε πως με τον Αργεντινό στο ρόστερ οι «μπλε» θα ανέβουν επίπεδο.

Σε συνέντευξη του στη «Marca» ο Σεσκ Φάμπρεγκας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, αυτή τη φορά στην Τσέλσι, με τον Ισπανό άσο να δηλώνει πως μια τέτοια εξέλιξη θα ανέβαζε το επίπεδο της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο.

Μάλιστα ο Σεσκ πρόσθεσε πως η φετινή Μπαρτσελόνα είναι ο Μέσι και… άλλοι δέκα:

«Εύχομαι να έρθει ο Μέσι στην Τσέλσι. Γιατί όχι; Θα ήθελα πολύ να γίνει κάτι τέτοιο. Ως φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, βέβαια, πιστεύω ότι ο Μέσι δικαιούται να κλείσει την καριέρα του εκεί. Έχει δώσει πολλά στο σύλλογο. Είναι θρύλος, που άλλαξε την ιστορία της ομάδας. Ως πρώην συμπαίκτης και φίλος του όμως θα ήθελα πολύ να έρθει στην Τσέλσι. Θα μας ανεβάσει επίπεδο. Φέτος η Μπαρτσελόνα είναι ο Μέσι και άλλοι δέκα. Ο Λίο τους έχει σώσει σε πολλές περιπτώσεις», δήλωσε ο Φάμπρεγκας.

Ο ίδιος σε ερώτηση για το αν ο Μουρίνιο θα ήταν ο ιδανικός για να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, τόνισε: «Η Μπαρτσελόνα έχει ένα δικό της στυλ παιχνιδιού. Ο Μουρίνιο το έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές και το έχει καταλάβει πλήρως. Το παιχνίδι της φετινής Τσέλσι είναι παρόμοιο. Έχουμε την κατοχή και ψάχνουμε πάντα να σκοράρουμε. Μπορεί να παίζουμε με διαφορετικό σύστημα, όμως η φιλοσοφία μας είναι ίδια.

Ο Μουρίνιο προσαρμόζεται ανάλογα με τους παίκτες που έχει. Αυτό που τον ξεχωρίζει ως προπονητή, είναι ότι ξέρει να προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση και οι ομάδες του παίζουν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είναι πανέξυπνος προπονητής
» τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.