Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αποχαιρέτησε με νίκη το 2014

Σούπερ Λιγκ: Αποχαιρέτησε με νίκη το 2014

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2014 22:08
Με τον Καρέλη να σκοράρει για 4ο σερί ματς (45’) και τον Χουχούμη να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ (86’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την Κέρκυρα και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του για το 2014.

Παρά την απουσία των Μπεργκ, Νάνο και Σίλντενφελντ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την Κέρκυρα στη Λεωφόρο και μείωσε ξανά στο -5 τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Καϊκούτ να αστοχεί από το ύψους του πέναλτι στο 7' ωστόσο στη συνέχεια οι «πράσινοι» ανέβασαν ρυθμό και αφού απείλησαν με κεφαλιά του Δώνη (35’) και σουτ του Ντίνα (36’), ο Καρέλης έδωσε στο 45' το προβάδισμα για την ομάδα του.

Ο Έλληνας άσος, που σκόραρε για 4ο σερί παιχνίδι, έβαλε το πόδι του στο σουτ του Πράνιτς, με αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα του Σέτκους για το 1-0 των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Στιλ χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Χαβίτο για να κρατήσει το μηδέν, με την ομάδα του Αναστασίου να απαντάει στις ευκαιρίες στο 50’ με σέντρα-σουτ του Χουχούμη που κατέληξε στο δοκάρι της Κέρκυρας.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη, έχοντας τρεις καλές ευκαιρίες με τον Πράνιτς, ωστόσο ο Κροάτης άσος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέτκους και να χριστεί σκόρερ. Μάλιστα στο 80’ η Κέρκυρα έφτασε κοντά στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μαρκόφσκι, που έδιωξε με υπερένταση ο Μπούρμπος.

Οι «πράσινοι» γλίτωσαν το σοκ και στο 85’ ο Χουχούμης με «κεραυνό» διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στις νίκες στο τελευταίο του παιχνίδι για το 2014.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.