Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Καμπλ η Ντόρτμουντ

Ανακοίνωσε Καμπλ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2014 20:03
Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η Ντόρτμουντ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Καμπλ από την Ζάλτσμπουργκ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Λίγες ώρες μετά την πώληση του Γι στην Άουγκσμπουργκ, η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή για το χειμώνα, καθώς απέκτησε τον Κέβιν Κάμπλ από τη Ζάλτσμπουργκ.

Ο 24χρονος Σλοβένος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και θα ενισχύσει άμεσα την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην προσπάθεια της να απομακρυνθεί για αρχή από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός (αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης) μετράει 5 γκολ και 6 ασίστ σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Σάλτσμπουργκ τη φετινή σεζόν, ενώ με 4 γκολ σε 6 αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Συνολικά μετράει 29 γκολ και 54 ασίστ σε 109 παιχνίδια με την αυστριακή ομάδα, ενώ έχει ήδη σημειώσει 14 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Ο Καμπλ είναι ένας πολυσύνθετος επιθετικός μέσος, τον οποίο έχουμε παρακολουθήσει για μεγάλο διάστημα. Το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει απόλυτα με το δικό μας», σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της Μπορούσια, Μίχαελ Ζορκ.

Το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε επίσημα γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγίζει τα 10 με 12 εκατ. ευρώ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.