Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Θα ξαναβγάλουμε την ΑΕΚ στο φως»

Δέλλας: «Θα ξαναβγάλουμε την ΑΕΚ στο φως»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2014 18:20
Τη βεβαιότητα του ότι τα δύσκολα πέρασαν για την ΑΕΚ εξέφρασε ο Τραιανός Δέλλας ο οποίος δήλωσε πως έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο ώστε η ομάδα να ξαναβγεί στο φως.

Με δηλώσεις του στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΑΕΚ, ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε βέβαιος ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά η «Ένωση» θα ξαναβγεί στο φως σε ένα εξάμηνο:

«Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε ότι θέλαμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το μαύρο ...τούνελ που έχει μπει η ομάδα. Τώρα έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο. Με υπομονή και πολύ σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναβγάλουμε την ομάδα στο φως.

«Το μεγαλύτερο αγαθό απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Όταν έχουμε υγεία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και γι’ αυτό θέλω σε όλους να ευχηθώ υγεία και να είναι δίπλα στην ομάδα
», δήλωσε ο Δέλλας ο οποίος σε ερώτηση για το αν περιμένει μεταγραφικό δώρο από τη διοίκηση, απάντησε χαμογελώντας: «Θα δούμε, θα δούμε...».

Να σημειωθεί πως πριν από την γιορτή πραγματοποιήθηκε μεταγραφική σύσκεψη ανάμεσα στους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνιβιτς. Οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και συνομίλησαν για αρκετή ώρα για το πως θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.