Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: «Βασίλισσα» όλου του κόσμου η Ρεάλ (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: «Βασίλισσα» όλου του κόσμου η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2014 02:13
Η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Σαν Λορέτζο στον τελικό του Παγκοσμίου Κύπέλλου Συλλόγων και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου για 4η φορά στην ιστορία της (έχει τρία Διηπειρωτικά). Ράμος (37’) και Μπέιλ (51’) οι «χρυσοί» σκόρερ που επέτρεψαν στην «βασίλισσα» να φτάσει τις 22η σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

Ακόμα ένα τρόπαια στην πλούσια τροπαιοθήκη της πρόσθεσε η Ρεάλ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σαν Λορέντζο στον τελικό του Μαρόκου και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η «βασίλισσα» επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της, καθώς δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τους Αργεντινούς και στο 37’ κατάφερε να σκοράρει με τον Σέρχιο Ράμος. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 51’ ο Μπέιλ, με τον Ουαλό να είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 62’ για να διπλασιάσει τα τέρματα του στην αναμέτρηση.

Έτσι μετά από τρία Διηπειρωτικά, η Ρεάλ κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ενώ σημείωσε παράλληλα την 22η σερί νίκη της, θέλοντας ακόμα δύο για να ισοφαρίσει την επίδοση της Κοριτίμπα που έχει το απόλυτο ρεκόρ.

Σπουδαία διάκριση για τον Κασίγιας ο οποίος στην 700η συμμετοχή του με τη φανέλα της Ρεάλ κατάφερε να γράψει ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους (συλλογικούς και με Εθνική) ως αρχηγός!

Τη «Χρυσή Μπάλα» της διοργάνωσης κέρδισε ο Σέρχιο Ράμος, ενώ στην 3η θέση του τουρνουά τερμάτισε η Όκλαντ η οποία κέρδισε με 4-2 στα πέναλτι την Κρουζ Ασούλ (1-1 η κανονική διάρκεια).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.