Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ντόρτμουντ για… λύπηση (video)

Μπουντεσλίγκα: Ντόρτμουντ για… λύπηση (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2014 18:44
Συνεχίζεται ο κατήφορος για την Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την ουραγό Βέρντερ στη Βρέμη και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την 10η ήττα της στη φετινή Μπουντεσλίγκα γνώρισε η Ντόρτμουντ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ηττήθηκε με 2-1 από την Βέντερ Βρέμης και το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος την βρίσκει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 15 βαθμούς!

Η Βέρντερ προηγήθηκε στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ το Σέλκε σοκάροντας την Ντόρτμουντ, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος.

Μάλιστα στο 62’ ο Μπάρτελς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Βέρντερ, με τους Βεστφαλούς να απαντάνε όμως στο 69’ με κεφαλιά του Χούμελς.

Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, με τον Καγκάβα να αστοχεί λίγο έξω από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 89’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν 3ο γκολ, με το σουτ του Μπάρτελς να βρίσκει στο δοκάρι του Λάνγκερακ.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Ντόρτμουντ να γνωρίζει την 10η φετινή της ήττα και κινδυνεύει να περάσει τα Χριστούγεννα στην τελευταία θέση εφόσον η Φράιμπουργκ κερδίσει την Κυριακή το Ανόβερο!

Γκέλαρε η Λεβερκούζεν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ η Σάλκε έμεινε στο 0-0 με το Αμβούργο στο Γκελζενκίρχεν.

Μεγάλη νίκη για την Άουγκσμπουργκ η οποία κέρδισε την Γκλάντμπαχ με ανατροπή (2-1) και την έπιασε στην 4η θέση με 27 βαθμούς (όσους έχει και η Σάλκε), ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Στουτγάρδης με την Πάντερμπορν.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.