Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έπιασε κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Έπιασε κορυφή η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2014 16:42
Τι και εάν έπαιζε χωρίς σέντερ φορ; Με δύο γκολ του Νταβίντ Σίλβα (49’, 61’) και ένα του Τουρέ (81’), η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Έτιχαντ» και έπιασε την Τσέλσι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «μπλε» όμως να έχουν παιχνίδι λιγότερο. Φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ στο 68’ οι φιλοξενούμενοι.

Αγκουέρο, Τζέκο και Γιόβετιτς βρίσκονταν στα… πιτς, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Έτιχαντ» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον Ζαμπαλέτα να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Σπερόνι και στην επανάληψη ο Σίλβα με δύο προσωπικά γκολ «καθάρισε» τη νίκη για τους «πολίτες».

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 49’, όταν το σουτ του Σίλβα βρήκε στον Νταν και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Ο Ισπανός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 61’ «γράφοντας» το 2-0 για τη Σίτι, ενώ στο 68’ η Πάλας θα μπορούσε να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο το γκολ που πέτυχε ο ΜακΆρθουρ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Έτσι, στο 81’ ο Τουρέ διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 3-0 για την Σίτι, που έπιασε –με παιχνίδι περισσότερο- την Τσέλσι στην κορυφή της βαθμολογίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.