Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «16» με 8άρα η Μπαρτσελόνα (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Στους «16» με 8άρα η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2014 00:53
Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου εξασφάλισε και τυπικά η Μπαρτσελόνα, η οποία διέλυσε με 8-1 την Ουέσκα και με συνολικό σκορ 12-1 «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Έλτσε ή την Βαγιαδολίδ.

Ο Λουίς Ενρίκε προτίμησε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Ουέσκα (ομάδα 3ης κατηγορίας), την οποία κέρδισε με 8-1 στο «Καμπ Νου», παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «16» με συνολικό σκορ 12-1.

Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πέδρο να σημειώνει χατ-τρικ (20’, 26’, 43’), ενώ Σέρχι Ρομπέρτο (29’) και Ινιέστα (43’) έβαλαν και αυτοί το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ.

Στην επανάληψη ο Αντριάνο Κορέια «έγραψε» το 6-0 στο 68’, ενώ ο 18χρονος Τραορέ, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, πέρασε τρεις παίκτες της Ουέσκα και πέτυχε το 7ο γκολ της ομάδας του στο 78’.

Τη σκυτάλη πήρε ο 19χρονος Σάντρο Ραμίρες για το 8-0 της Μπαρτσελόνα στο 83’, με τον Γκάλβεζ να διαμορφώνει το τελικό 8-1 τρία λεπτά μετά.

Έτσι οι Καταλανοί πήραν και τυπικά την πρόκριση για τους «16» εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Έλτσε-Βαγιαδολίδ.

Ματσάρα στο Μεστάγια


Κύπελλο Ισπανίας: Στους «16» με 8άρα η Μπαρτσελόνα (video)
Και εάν το παιχνίδι στο «Καμπ Νου» ήταν κάτι σαν χαλαρή προπόνηση για τη Μπαρτσελόνα, ο αγώνας στο «Μεστάγια» ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Ράγιο Βαγιεκάνο ήταν διαφήμιση του αθλήματος, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 4-4, με τις «νυχτερίδες» να παίρνουν την πρόκριση χάρη στο 2-1 του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη.

Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Νούνο είχε «καθαρίσει» την πρόκριση όταν μόλις στο 7ο λεπτό ο Αλκάθερ «έγραφε» το 1-0 για τη Βαλένθια. Ωστόσο η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς σε τρία λεπτά με γκολ των Χοσαμπέντ (20’) και Ποθουέλο (24’), ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα.

Μάλιστα στο 38’ ο Περέιρα έδωσε σκορ πρόκρισης στους Μαδριλένους, με τη Βαλένθια να μειώνει σε 2-3 στο 46’ με αυτογκόλ του Μορσίγιο που πιεζόταν από τον Νεγκρέδο.

Στο 61’ ο Εμπάρμπα με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 4-2 για τη Ράγιο, όμως ο Αλκάθερ με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 65’ μείωσε ξανά για τις «νυχτερίδες» που έψαχναν ακόμα ένα γκολ.
Αυτό το πέτυχε ο Ροντρίγκο στο 71’ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Μουστάφι πάνω στον Αλβάρεθ.

Το 4-4 έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς η Ράγιο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Ροντρίγκο στο 81’, με τη Βαλένθια να παίρνει την πρόκριση.

Με γκολ του Ορελάνα στο 90+3’ η Θέλτα κέρδισε με 3-1 τη Λας Πάλμας, γλιτώνοντας την παράταση και πήρε την πρόκριση όπως και η Αλμερία, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μπέτις και με συνολικό σκορ 6-4 «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.