Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «4» Τσέλσι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «4» Τσέλσι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2014 00:02
Το εισιτήριο για τους «4» του Λιγκ Καπ «σφράγισε» η Τσέλσι, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Ντέρμπι στο «Πράιντ Παρκ» και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Το άλλο εισιτήριο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Σαουθάμπτον!

Τα θέλει όλα και το δείχνει! Η Τσέλσι επικράτησε με 3-1 της Ντέρμπι στο «Πράιντ Παρκ» και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου την Τετάρτη θα μάθει μέσω κλήρωσης τον αντίπαλο της.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν υποτίμησε την ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν και προτίμησε να χρησιμοποίησε αρκετούς βασικούς, με τους «μπλε» να είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας προβάδισμα στο 23’ με ωραίο σουτ του Αζάρ.

Όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους στο 56’ όταν ο Φελίπε Λουίζ «έγραφε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο η Ντέρμπι κατάφερε να επιστρέψει στο ματς με σουτ του Μπράισον στο 71’.
Ωστόσο στο 78’ ο Μπάξτον αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Ρεμί και στο 82’ ο Σούρλε διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των «μπλε».

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στους «4» Τσέλσι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (video)
Στα άσχημα ο τραυματισμός του Ζουμά στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον Τσεχ, με τον Γάλλο στόπερ της Τσέλσι ναέχει υποστεί διάσειση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε την έκπληξη καθώς η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ κέρδισε με 1-0 τη Σαουθάμπτον και την απέκλεισε από τη συνέχεια.

«Χρυσός» σκόρερ για τις «λεπίδες» ήταν ο ΜανΝόλτι στο 63’, με τον Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (αγωνίζεται στην 3η κατηγορία) να βρίσκεται ξανά σε ημιτελικά διοργάνωσης μετά τη συμμετοχή της στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας την περσινή σεζόν!

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ και Τότεναμ – Νιούκαστλ τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών που θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη και στη συνέχεια θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.