Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκησε Νάπολι και πλησίασε στην 3η θέση η Μίλαν (video)

Σέριε Α: Νίκησε Νάπολι και πλησίασε στην 3η θέση η Μίλαν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2014 00:07
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μίλαν, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Νάπολι στο Μιλάνο και την έπιασε στην 6η θέση με 24 βαθμούς, μειώνοντας παράλληλα στο -3 τη διαφορά της από την προνομιούχο 3η θέση στην οποία ισοβαθμούν Σαμπντόρια, Τζένοα και Λάτσιο!

Μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Τζένοα, η Μίλαν επικράτησε με 2-0 της Νάπολι στο «Σαν Σίρο» και μπήκε στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της 3ης θέσης.

Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό με ωραίο γκολ του Μενέζ, με τη Νάπολι να συνέρχεται από το σοκ μετά το πρώτο 20λέπτο όπου και ανέβασε την πίεση της ψάχνοντας την ισοφάριση.

Ωστόσο τα σουτ των Νταβίντ Λόπεθ και Καγιεχόν βρήκαν πάνω στον Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την ομάδα του Ιντζάγκι. Η Μίλαν ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη και στο 52’ ο πρώην της Νάπολι, Αρμέρο βρήκε με σέντρα τον Μποναβεντούρα ο οποίος «έγραψε» το 2-0 με δυνατή κεφαλιά.

Η Νάπολι δεν κατάφερε να απαντήσει, απειλώντας μόλις με δύο σουτ του Ιγκουαίν (78’, 87’) ενώ η Μίλαν θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ, έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Πιόλι στο 57’ που έχασε το κοντρόλ ενώ βρίσκονταν απέναντι στον Ράφαελ, ενώ στο 62’ ο Μενέζ πέρασε τρεις παίκτες των «παρτενοπέι» αλλά το σουτ του κόντραρε στον Κουλιμπαλί.

Έτσι η Μίλαν πήρε τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2014, με τη Νάπολι στον αντίποδα να αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.