Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» πρόκρισης για Μάντσεστερ Σίτι (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Διπλό» πρόκρισης για Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2014 00:07
Τι και εάν έπαιζε χωρίς τον Αγκουέρο; Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» και πήρε αυτή την πρόκριση για τους «16», αφήνοντας τους «τζιαλορόσι» στην 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ, μιας και στο άλλο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπάγερν και έμεινε στην τελευταία θέση.

Την πρόκριση στους «16» εις βάρος της Ρόμα πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 2-0 τους «τζιαλορόσι» στην Ιταλία και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και εάν ήταν πιο προσεκτική στο τελείωμα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Ζερβίνιο και Χολέμπας έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με την Σίτι να ισορροπεί στη συνέχεια έχοντας κάποιες καλές στιγμές με τους Μίλνερ και Τζέκο για να πάρει αυτή το προβάδισμα.

Ωστόσο στην επανάληψη, οι «πολίτες» κατάφεραν να προηγηθούν χάρη σε φοβερό σουτ του Νασρί στο 60ο λεπτό που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Σάνκτις.

Οι «τζιαλορόσι» πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν δοκάρι με τον Μανωλά για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και στο 86’ ο Ζαμπαλέτα διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σκορ που έφερε την ομάδα του Πελεγκρίνι στους «16» και τη Ρόμα στο Γιουρόπα.

Άφησε εκτός την ΤΣΣΚΑ η Μπάγερν


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η αδιάφορη βαθμολογικά Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Μόναχο και την άφησε εκτός Ευρώπης.

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν στο 18’ με πέναλτι του Μίλερ ενώ είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Στο 80’ ο Λεβαντόφσκι σημάδεψε το δοκάρι του Ακινφέεφ και τέσσερα λεπτά μετά ο Ρόντε με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ ο Γκέτσε, μετά από όμορφο συνδυασμό της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Η βαθμολογία:


1. Μπάγερν Μονάχου 15 (16-4)
2. Μάντσεστερ Σίτι 8 (9-8)
3. Ρόμα 5 (8-14)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5 (6-13)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.