Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Mπλόκο» στην Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ: «Mπλόκο» στην Τρίπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2014 22:43
Την ευκαιρία να μειώσει στο -3 τη διαφορά του από την κορυφή έχασε ο Παναθηναϊκός ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, σκορ που τον αφήνει ικανοποιημένο έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, καθώς ο Στιλ χρειάστηκε να επέμβει σε αρκετές περιπτώσεις, σώζοντας την ομάδα του. Λαγός (30’) και Σανκαρέ (36’) τα γκολ.

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ματς στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να λένε… όχι στα «δώρα» του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, μένοντας στην 3η θέση.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Στιλ, έφυγε με το βαθμό από την Τρίπολη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι, έχοντας δοκάρι στο 7ο λεπτό με τον Μάσα και ακόμα δύο ευκαιρίες με τους Γιαννιώτα (14’) και Τσοκάνη (20’), με τον Στιλ να κρατάει το μηδέν για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο 30’, με τον Λαγό να σκοράρει σε κενή εστία με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζέκα, όμως η απάντηση ήρθε άμεσα για τους Αρκάδες που έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Σανκαρέ στο 36’ (είχε ευθύνη ο Στιλ).

Η ομάδα του Βεργέτη είχε ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή πριν το ημίχρονο, με τον Στιλ όμως να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση στα σουτ των Φερνάντες και Τσοκάνη στο 45’.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε δύο καλές στιγμές με τον Γιαννιώτα (52’, 58’) για να πετύχει 2ο γκολ, με τον Παναθηναϊκό να απαντάει στις ευκαιρίες στο 59’ με τον Πέτριτς, ο οποίος –υπό την πίεση του Σανκαρέ- δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοσίτσκι.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να χάνει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στους τρεις τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ αλλά και να προσπεράσει τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.