Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης: «Έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα»

Αναστασιάδης: «Έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2014 18:54
Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια ο Άγγελος Αναστασιάδης οποίος ξεκαθάρισε ότι με αυτή τη νοοτροπία η ομάδα του δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Στην πολύ κακή εικόνα των γραμμών της ομάδας του στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε πως τα μυαλά των παικτών πήραν αέρα μετά τη νίκη στο «Καραϊσκάκη», τονίζοντας πως έτσι δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα:

«Ήμασταν τόσο κακοί σε όλες τις γραμμές, που αν πούμε πράγματα θα κάνουμε λάθος. Η Ξάνθη μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές. Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα. Είναι η τρίτη, τέταρτη φορά που γίνεται αυτό μετά από μία σημαντική νίκη. Πήραν τα μυαλά μας αέρα. Δεν μπορείς έτσι να πάρεις πρωτάθλημα και να κάνεις πρωταθλητισμό. Γι` αυτή την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ.

Όταν δεν μπορείς να πείσεις, τότε σημαίνει ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμη. Εμείς έτσι τιμωρούμαστε. Ψηλώνουμε πολύ, είμαστε αλλού. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό και πρέπει να λυθεί μέσα εκεί (σ.σ. τα αποδυτήρια) και όχι έξω
».

Για την τακτική που ακολούθησε κόντρα στην Ξάνθη: «Δεν είναι θέμα τακτικής. Στο τέταρτο γκολ είχαμε τη μπάλα τη δώσαμε στον αντίπαλο και δεχθήκαμε γκολ. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς. Δεν έχουμε γίνει Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ. Εμείς πρέπει να τρέχουμε και να παλεύουμε. Δεν το κάναμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που ανεξάρτητα με τα λάθη μας είχε μία πολύ καλή παρουσία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.