Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκησε Μίλαν, πέρασε Νάπολι η Τζένοα (video)

Σέριε Α: Νίκησε Μίλαν, πέρασε Νάπολι η Τζένοα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2014 18:27
Με γκολ του Αντονέλι στο 16’, η Τζένοα του Γιάννη Φετφατζίδη κέρδισε με 1-0 τη Μίλαν στη Γένοβα και ανέβηκε στην 3η θέση με +2 από την Νάπολι. 5η η Λάτσιο, 2-1 τη Πάρμα.

Μπορεί την Τετάρτη η Τζένοα να αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Έμπολι, ωστόσο στο πρωτάθλημα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, καθώς κέρδισε με 1-0 τη Μίλαν στο «Λουίτζι Φεράρις» και πέρασε μόνη πρώτη στην 3η θέση με 26 βαθμούς.

«Χρυσός» σκόρερ για τους Γενοβέζους ήταν ο Αντονέλι ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 16’, «πληγώνοντας» τους «ροσονέρι» στους οποίους ξεκίνησε την καριέρα του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Περίν ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν.

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Φετφατζίδη (έμεινε στον πάγκο) παρέμεινε αήττητη για 10ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ κέρδισε για πρώτη φορά τη Μίλαν μετά τον Μάιο του 2010, όταν οι Γενοβέζοι έχοντας τότε στη σύνθεση τους τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ.

Σέριε Α: Νίκησε Μίλαν, πέρασε Νάπολι η Τζένοα (video)
Από την άλλη, στην 5η θέση με 23 βαθμούς πέρασε η Λάτσιο, η οποία κέρδισε με 2-1 την ουραγό Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» πλησιάζοντας την τριάδα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 45΄με κεφαλιά του Παλαντίνο, όμως η απάντηση ήρθε στο 45+3’ από τους «λατσιάλι» που ισοφάρισαν με τον Μάουρι.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Φελίπε Άντερσον, διαμορφώνοντας στο 59’ το τελικό 2-1 για την Λάτσιο, η οποία βρίσκεται στο -3 από την 3η θέση.

Νίκη-«ανάσα» για την Αταλάντα, η οποία παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Τσεζένα, έκανε τη μεγάλη ανατροπή (3-2) και ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.