Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέο σοκ για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Νέο σοκ για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2014 21:31
Νέο σοκ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ, ήρθε ισόπαλος 2-2 στο «Καραϊσκάκη» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ισοφάρισε με γκολ του Γιάκου στο 88’. Προηγήθηκαν με τον Μιχαήλ (23’) οι φιλοξενούμενοι, ανέτρεψε προσωρινά το σκορ με τους Φορτούνη (50’ πεν.) και Κασάμι (75’) η ομάδα του Μίτσελ που έχασε νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Μάλμε, ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν συνήλθε μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά έχασε νέο έδαφος για τον τίτλο, μένοντας στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη», σκορ που δίνει την ευκαιρία στον «δικέφαλο του Βορρά» να ξεφύγει με +7 στην κορυφή!

Σε σχέση με το ματς της Τετάρτης, ο Μίτσελ άφησε στην αρχική ενδεκάδα μόνο τους Ρομπέρτο, Αυλωνίτη και Μιλιβόγιεβιτς, ωστόσο ο Ολυμπιακός προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι με την εμφάνιση του.

Ο ΠΑΣ ανησύχησε από τα πρώτα λεπτά τον Ολυμπιακό, έχοντας τρεις καλές στιγμές για να πάρει προβάδισμα και στο 23’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μέσα στο «Καραϊσκάκη» με κεφαλιά του Μιχαήλ έπειτα από κόρνερ του Ίλιτς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο στο 49’ έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Φορτούνη που κέρδισε ο Αυλωνίτης έπειτα από μαρκάρισμα του Σκόνδρα.

Ένα λεπτό μετά ο Φορτούνης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή και τελικώς στο 75’ ο Κασάμι «έγραψε» το 2-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ, πανηγυρίζοντας το γκολ με τον Μίτσελ. Παρόλα αυτά ο ΠΑΣ δεν πτοήθηκε, κέρδισε μέτρα και στο 88’ σόκαρε τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 με ωραίο σουτ του Γιάκου.

Αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο στο πρώτο ημίχρονο ο Μιλιβόγιεβιτς και αναμένεται να φανεί εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με τη Μάλμε.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς (26' λ.τρ. Εντινγκά), Μπουχαλάκης (46' Γκαζαριάν), Φορτούνης (70' Διαμαντάκος), Κασάμι, Μπενίτες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Χαρίσης, Ναδάλες, Αυγενικού, Στρούνα (74' Ακόστα), Κοροβέσης (62' Ντάσιος), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (69' Ηλιάδης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.