Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Σίτι, λύτρωση στο 89’ για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Σίτι, λύτρωση στο 89’ για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2014 00:02
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 4-1 στην έδρα της Σάντερλαντ και έμεινε στο -6 από την Τσέλσι, την ώρα που η Άρσεναλ κέρδισε με 1-0 τη Σαουθάμπτον στο Λονδίνο χάρη σε γκολ του Σάντσες στο 89’.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στην έδρα της Σάντερλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι έσπασε την αρνητική παράδοση, καθώς πήρε εμφατική νίκη με 4-1 στο «Στάδιο του Φωτός» και διατηρήθηκε στο -6 από την Τσέλσι.

Οι «μαυρόγατες», που πριν λίγες ημέρες κράτησαν στο μηδέν την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, προηγήθηκαν στο 19’ με γκολ του Γουίκαμ, όμως η απάντηση ήταν άμεση για τους «πολίτες», με τον Αγκουέρο να ισοφαρίζει στο 21’, μετά από ασίστ του Γιόβετιτς.

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 39’, με τον Αργεντινό να σερβίρει στον Μαυροβούνιο για το 2-1 της Σίτι, ενώ στο 55’ ο Ζαμπαλέτα «έγραψε» το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 71΄ο Αγκουέρο, φτάνοντας τα 14 γκολ (σε ισάριθμα ματς) στο φετινό πρωτάθλημα.

Λύτρωση στο 89’ με Σάντσες η Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Σίτι, λύτρωση στο 89’ για Άρσεναλ
Από την άλλη, η Άρσεναλ υποχρέωσε την Σαουθάμπτον σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, καθώς με γκολ του Σάντσες στο 89’, πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Έμιρειτς» και ανέβηκε στην 6η θέση.

Οι «κανονιέρηδες» δυσκολεύτηκαν αρκετά κόντρα στη Σαουθάμπτον, η οποία έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα της, Φόρστερ, κρατούσε το μηδέν μέχρι τα τελευταία λεπτά στο «Έμιρειτς».

Ωστόσο στο 89’ ο Σάντσες έδωσε ξανά τη λύση, σκοράροντας το γκολ της νίκης για τους Λονδρέζους, που ανέβηκαν στην 6η θέση με 23 βαθμούς.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Έβερτον με τη Χαλ, με τον Λουκάκου να ανοίγει το σκορ στο 34’, έπειτα από ασίστ του Μιραλάς, όμως στο 59’ ο Αγιούκο ισοφάρισε για το τελικό σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.