Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισαν» την πρόκριση Ατλέτικο, Σεβίλλη (video)

Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισαν» την πρόκριση Ατλέτικο, Σεβίλλη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2014 23:43
Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο κέρδισε με 3-0 τη Λ' Οσπιταλέτ εκτός έδρας και πήρε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου, εκεί όπου την περιμένει ήδη η Ρεάλ.

Η Λ’Οσπιταλέτ, ομάδα τρίτης κατηγορίας, άντεξε μέχρι το 67’ κόντρα στην Ατλέτικο, καθώς στη συνέχεια οι «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν τρία γκολ και πήραν την νίκη με 3-0, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά από σήμερα το εισιτήριο για τους «16».

Γκριεζμάν (67’), Γκάμπι (81’ πεν.) και Ροντρίγκεζ (90+2’) τα γκολ για την ομάδα του Σιμεόνε, η οποία στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσα Ρεάλ.

Άνετα η Σεβίλλη, γκολ ο Τοτσέ


Κύπελλο Ισπανίας: «Καθάρισαν» την πρόκριση Ατλέτικο, Σεβίλλη (video)
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην αδύναμη Σαμπαντέλ η Σεβίλλη, η οποία πήρε τη νίκη με 5-1 και εξασφάλισε την πρόκριση με συνολικό σκορ 11-2!

Απίστευτη επίδοση από τον Ιάγκο Άσπας ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ σε χρόνο... ρεκόρ, καθώς σημείωσε τρία γκολ από το 59’ έως το 62’!

Τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Γκαμέιρο (35’) και Ντεουλοφέου (81’), ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22’ με πέναλτι του Κογιάντες.

Στο άλλο παιχνίδι, Λα Κορούνια και Μάλαγα ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Ριαθόρ», με τους Ανδαλουσιανούς να προηγούνται με τον Καμάτσο στο 11’, και τη Ντεπορτίβο να ισοφαρίζει στο 68’ με γκολ του Τοτσέ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.