Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Νιου Γιορκ ο Ανρί

Τέλος από τη Νιου Γιορκ ο Ανρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2014 17:29
Παρελθόν από τους Νιου Γιορκ Μπουλς αποτελεί ο Τιερί Ανρί ο οποίος δεν ξεκαθάρισε εάν θα σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μετά από 4,5 χρόνια, ο Τιερί Ανρί ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους Νιου Γιορκ Μπουλς μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του MLS.

Ο 37χρονος Γάλλος φορ αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας, ωστόσο δεν αποκάλυψε εάν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως πρέπει να σκεφτεί για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του:

«Με την ευκαιρία θέλω να ανακοινώσω ότι δυστυχώς το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν το τελευταίο μου με τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Είχα αποφασίσει ότι θα έφευγα μετά το τέλος του συμβολαίου μου και παρότι αυτό δεν θα άλλαζε ποτέ δεν ήθελα να αποτελέσω εμπόδιο στην πρόοδο της ομάδας» αναφέρει ο Ανρί και συνεχίζει:

«Απόλαυσα τα 4,5 χρόνια παρουσίας μου και θέλω να ευχαριστήσω όλους που συμμετείχαν στο σύλλογο και έκαναν αυτά τα χρόνια μου εδώ τόσο ευχάριστα. Τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να σκεφτώ και να αποφασίσω για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο έμπειρος επιθετικός ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες έβαλε φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει πόστο στο τεχνικό τιμ της Άρσεναλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.