Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανρί: «Να βοηθήσω την Άρσεναλ να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ανρί: «Να βοηθήσω την Άρσεναλ να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2014 16:54
Αρκετά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ σαν μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, καθώς μετά τις δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ, ο Γάλλος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τους «κανονιέρηδες» να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Φωτιά στα σενάρια που θέλουν τον Τιερί Ανρί να αναλαμβάνει πόστο στο τεχνικό τιμ της Άρσεναλ έβαλε ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και δεδομένο ακόμα. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση μου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Θα μείνω στο ποδόσφαιρο, είτε ως προπονητής, είτε σε κάποιο άλλο πόστο. Επίσης δεδομένο είναι ότι θέλω να δω την Άρσεναλ να κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα θέλω να βοηθήσω. Είναι ο σύλλογος μου και ως παίκτης δεν μπόρεσα ποτέ να τους χαρίσω αυτό το τρόπαιο», δήλωσε στη «L'Equipe» ο Ανρί.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού με τη Νιου Γιορκ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους τελικούς της περιφέρειας της στο MLS, λήγει τον Δεκέμβριο και πιθανότατα ο ίδιος πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του ώστε να γίνει βοηθός του Αρσέν Βενγκέρ.

Άλλωστε ο Αλσατός τεχνικός με δηλώσεις του ουσιαστικά κάλεσε τον Ανρί να επιστρέψει στην Άρσεναλ: «Δεν είναι απίθανο. Η πόρτα του συλλόγου είναι ανοιχτή για ανθρώπους που έχουν προσφέρει και έχουν τιμήσει τη φανέλα. Μάλιστα, με κανονική δουλειά και όχι με ρόλο... τιμής ένεκεν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.